20 december 2017

Förberedelser

Egna Bilder Vardag

God morgon! 
Och som vanligt så går dagarna och veckorna så himla fort! Ibland hinner jag inte med riktigt 😥 men julklapparna är näästan klara, har "spontanköpt" lite mer hehe. Men det är bara två till som borde komma snart 😊 annars så är det mest skola som gäller, just nu mår jag ganska dåligt också, är trött hela tiden, finns ingen energi någonstans.. och jag är förkyld var och vartannat.. vill hålla mig frisk till jul iallafall.
På uppesittarkvällen har vi planerat att vara med svärmor och M’s syster så det blir nog roligt 🙂 på julafton ska jag till pappa med familjen där, förutom M som ska iväg. 
Imorse skjutsade jag M till jobbet då han ska på AW efter jobbet och ville inte cykla, och jag som vänt på dygnet var ju tröttare än tröttast.. men har börjat försöka vända tillbaka dygnet nu så lägger mig tidigare för varje kväll. Igår var jag till tippen och hämtade ut paket som också var julklappar. Håller på att tvätta just nu och ligger i sängen och känner att jag kommer somna vilken sekund som helst 🤣 snälla ge mig ork och energi, tack, haha..
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress