Nu är veckan äääntligen över. Och jag vet att jag inte bör klaga för jag har ju jobb och det är inte lätt att få i dagens samhälle. Men jag kan inte låta bli, tyvärr. Iallafall så har dagen varit lång och haft och göra precis hela tiden, det gick bättre när jag skulle till sista butiken, det gick snabbt och det är rätt litet där. Men jag körde på från 7-3 ca, och det är en väldigt lång dag för att vara mitt jobb, haha. Sen är väl jag inte så jättesnabb heller, men det blir bättre och bättre för varje gång, man blir ju mer erfaren. 
Efter jag slutade åkte jag och hämtade ut paket från lyko med lite smått och gott. Sen kom jag hem och käka rester för att jag var så hungrig och så sov både jag och M en stund. Så nu har M ätit också och jag väntar på att mamma ska komma och hälsa på en stund. Sen är det bara chill resten av kvällen.
 
Lite smått och gott, köpte en "suprise-låda" också och det var väl lite intressanta grejer. Den coolaste var ändå showergelen som blir som mousse och den doftar tropiskt, så fräsch!