Gokväll, nu har jag landat i sängen på hotellrummet, och det är väldigt skönt.. Kan mer andas ut nu. Innan var psyket helt hysteriskt om hur det skulle gå och om jag skulle komma fram över huvud taget, men det skedde utan problem men jag var såklart nervös under hela resan och väldigt stressad.. Tror att det främst var för att jag åkte själv också, men som tur är så var det ju inte första gången jag är här så jag hittade utan problem när jag gick hit, trots att det var mörkt. 
Min dag i övrigt har gått till att vara hemma och vara nervös precis hela tiden och när jag är så så blir jag rätt låst. Men jag hämtade iallafall ut paket och det var ifrån tradera, en tjock "större" polotröja, den var väldigt skön och jag är helnöjd! 
Resan tog ungefär tre timmar och under dom timmarna så lyssnade jag mest bara på ljudböcker, hann till och medd lyssna från början till slut på en och så lyssnade jag klart på en jag redan börjat på och nu läser jag en ny, kanske hinner klart med den på den här resan också? 
Väl framme på hotellrummet så har jag bara lämnat grejer och sedan gått till Ica och sedan til grillen snett över vägen för att köpa lite mat, blev en hamburgetallrik som jag tog med upp på rummet. Rummet för övrigt är sååå fint! Är hur nöjd som helst och det var mycket uppgraderat från vad den var sist jag var här, så jag har inte något att klaga över den och jag vet att frukosten imorgon kommer vara supergod! Dom hade mycket sist. 
Nu ska jag bara slappa här i sängen och plugga lite och kolla på tv, imorgon bitti är det skola hela dagen.
 
Här är nya tröjan, så himla mysig och varm!