Ännu en vecka som flugit förbi känns det som.. men den är absolut inte slut än. I förrgår så vart det mest plugg för min del, det går lite trögt nu i början, det ska jag inte ljuga om men jag försöker att inte vara som när jag gick på gymnasiet, alltså lite slarvig. Jag hänger med på våra "datorträffar" och läser ganska mycket så det känns faktiskt bra! Så jag hoppas att jag inte tappar det. I förrgår var vi även på speedway på kvällen, det var väldig länge sen jag var på det live så det var riktigt kul även fast det var väldigt kallt.

Annars då, igår så träffade jag Amanda en stund och vi åkte till tuna park, vi fikade lite och jag köpte en t-shirt som jag kollat på hela sommaren, och testat jag vet inte hur många gånger haha! Och den var på rea, så jag slog till. Efter det åkte jag hem och förberedde mig för en "datorträff" med skolan. Och lyssnade på det i ca en timme. Sen när det var slut så åkte jag och M till våra exgrannar för födelsedagsfirande. Och sen var det hem och så åt vi sent. 

Idag så tänkte jag att jag skulle sova till 9-10 men M väckte mig och som vanligt så kunde jag inte somna om, så jag ska kolla på lite serier som jag missat i veckan. Och mamma skulle även komma hit senare för att vi ska ner på stan och kolla på smedernas firande från vinsten igår. Så det blir nog kul. Ska även plugga lite hade jag tänkt.