Hej å hå vad veckan har gått fort. Det är redan torsdag och midsommar imorgon, vi hade planer som blev ändrade så nu får man planera om istället. Men men, så kan det vara. Jag var hur som helst på systemet igår och köpte lite alkoholfria cider, lägger ingen stor vikt på det men folk undrar ju. Så fort man hör alkoholfritt så är det oftast "hon är garanterat gravid för varför skulle hon annars dricka utan alkohol". Och jag har raddat upp varför jag hellre tycker om alkoholfritt.. 
  • Alkohol är något jag alltid har mått dåligt över, oavsett om jag dricker mycket eller lite. Vissa gånger mår jag bra men det är sällan.. Och med dåligt menar jag i magen särskilt, jag får kramper och magont av alkohol helt enkelt.
  • Varför ska jag betala för något som jag till slut kommer må dåligt av? Alltså man ska betala pengar för att dagen efter må dåligt och bli bakfull, den logiken funkar inte för mig och visst man behöver inte bli bakfull..
  • Jag tycker att det är betydligt skönare att vara kontrollerad i huvudet och inte vara snurrig eller dimmig i huvudet, jag känner att det är mitt bättre jag då. 
  • Mitt blodtryck höjs och jag äter blodtrycksmedicin.. Ingen bra kombo alltså, så vissa gånger får jag huvudvärk innan jag ens har druckit klart..
  • Det främsta också är väl att jag tycker att det smakar skit! Eller inte direkt skit men det smakar gift.. Bara lukten av alkohol är ju frän och att dricka och smaka det är likadant. För mig försår jag inte vad som är gott egentligen när man har ett val att dricka alkoholfritt också men det finns ju såklart dom som tycker det är gott och det dömer jag inte, alla har sina egna smaker!
     
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress