Jag har gjort något liknande förut och då blev jag någon helt annan, konstigt nog. Men jag tyckte att denna var mer igenkännande i personlighetstestet. Riktigt kul att läsa och man fick även se andra karaktärer och kända personer som är utav denna typ, till exempel "Moder Teresa" haha! Och Jon Snow i Game of thrones m.m. Tryck här för att göra ett eget personlighetstest! 
Tog ett par citat ifrån sidan som är ganska intressanta och kan ha igenkänning på mig:
"Advokatens personlighetstyp är mycket sällsynt, mindre än 1 procent av befolkningen.",
"Advokater delar en mycket unik kombination av karaktärsdrag: även om de inte är högljudda av sig har de mycket starka åsikter och kämpar outtröttligt för de idéer tror på.",
"Advokater använder sig av sin kreativitet, fantasi, övertygelse och finkänslighet för att inte vinna fördelar, utan skapa balans."
"De får dock inte glömma att Advokater behöver tid för sig själva för att stressa av och ladda om batterierna, och inte heller bli alltför förskräckta när de plötsligt sluter sig inom sitt skal."
"Advokater har lätt för att knyta kontakter med andra och har en fallenhet för värme och känsla i språket, att tala i mänskliga termer snarare än ren logik och fakta."

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress