27 november 2018

Matförgiftad

Egna Bilder Vardag

Ja som rubriken lyder så har jag haft minst sagt jobbiga dagar. Åt pizza i söndags och efter det var det kört.. Med störst sannorlikhet så åkte jag på en matförgiftning. Det har väl börjat avta nu, har lite kramper i magen fortfarande men det är betydligt bättre nu. Jag "insjuknade" inom en timme efter maten och resten av söndagen och måndagen har jag pendlat mellan toan och soffan/sängen. Natten till måndag så sov jag nog totalt 1-2 timmar, vaknade av fruktansvärda smärtor i magen av och till, och jag sov på soffan för att inte väcka M. Energin har också varit på 0, blev helt utmattad i kroppen. Som "tur" är så spydde jag inget, även fast jag hade den känslan hela tiden. Illamående men smärtorna i magen var det värsta. Vill bara att det släpper helt nu och jag har lovat mig själv att inte äta massa skräp på ett bra tag. 
Känner att detta nog var ett tecken på att jag inte ska "frossa", min kropp klarar helt enkelt inte av det även fast det nu med störst sannorlikhet var maten som var dålig. 
Trodde först att det var min IBS som spökade men det jag fick var inget av det "normala", det kändes inte likadant helt enkelt. 
Så idag har jag inte gjort ett smack. Skulle egentligen till tuna park med mamma men ställde in det och tar det imorgon istället. 
I söndags hade vi kalas för M ocskå. Jag gjorde en chokladbombtårta, haha. Den var väldigt god men det var väldigt mycket choklad somsagt. Men kul att testa något nytt och gästerna verkade gilla det. Gjorde även vaniljmuffins med grädde och strössel för dom som kanske inte ville ha så mycket choklad haha.
Men kalaset var lyckat och det var trevligt att umgås med våra familjer.
Vi var även på bomässan i stan och det var väl mysigt men mycket folk och jag tror nog att målgruppen var mer riktad till dom med hus, hehe. Men det var lite mat och hantverk också, och även jultema så det var mysigt. 
Jag och M har även försökt att ta lite julkort, vet inte om jag kanske skulle skicka lite julkort kanske, kan vara roligt för dom vi inte träffar så ofta att få.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress