Gokväll!
 
Nu har vi intagit middagen och slappandet i soffan har börjat. Känner mig lite halvhängig, vet inte om det är en ny förkyldning på g eller om jag bara är trött och har biverkningar ifrån övningarna som jag gjorde hos tandläkaren idag. Förresten så gick det bra idag hos tandläkaren, hon visade vilka övningar jag skulle göra för att inte spänna käkarna så mycket. Men jag tror dock att det kommer bli bättre när jag får min skena för det gör rätt mycket. 
Efter tandläkaren åkte jag till Ellis och vi tog en morgonpromenad till affären och köpte frukost. Blev ganska mycket frukost, men mysigt var det och gott.😋
Efter tolv någon gång så åkte jag hem och hade gruppsamtal med min grupp i skolan. Och efter det var jag fruktansvärt trött så jag tog med mig skolböckerna för att läsa i sängen, dum idé. 🤣
Somnade såklart och sov i någon timme tills M kom hem från jobbet. Sen har vi bara somsagt käkat och jag har spelat lite och nu har jag huvudvärk, asjobbigt. Får hoppas det går över annars får jag sova tidigt ikväll. 
Helgen ligger också runt hörnet, skönt. Ska försöka göra klart min hemtenta snarast så man bara har gruppuppgiften till nästa vecka. Ska fira när kursen är över haha!..
 
Hoppas ni har en bra torsdagkväll!
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress