Alltså jag har varit förkyld, asså riktigt förkyld nu i över en månad!! 

Det går liksom upp och ner men minst varannan morgon är jag genomförskyld och även under dagen också, har knappt varit med om att vara så förkyld så länge.. Idag är det tisdag och jag vaknade då och kände mig så hängig, det går verkligen upp och ner. Iallafall i fredags var vi på bio på kvällen med svärmor, vi såg the nun, helt okej läskig och helt okej bra! Tycker bara det är så trist på bion nu för tiden, antingen är det någon som pratar, eller kollar mobilen eller sitter med Snapchat på mobilen (?!), tycker det är så respektlös mot dom som verkligen vill se filmen. Liksom måste du verkligen titta i mobilen och inte kan vänta i en o en halvtimme så gå inte på bio då. Gaaah.. Så frustrerande..! 

I lördags var vi bara hemma nästan hela dagen, vi var hos mamma och åt mat och på kvällen var vi hemma och exgrannarna kom och vi hade spelkväll, så mysigt! Vi spelade även primetime och det gick väl helt okej, även fast vi inte klarade hela vägen. 😆 I söndags var det bara slapp och pluggdag och igår var det handling, besöka bilverkstan, plugg och skicka in en uppgift och på kvällen var jag ute på promenad med Ellis. Man känner verkligen att vintern snart är här, det börjar bli riktigt kallt ute på kvällarna. 
Idag blir det nog lugnt, jag har somsagt börjat få huvudvärk och är bara snorig och hängig, så det blir väldigt lugnt idag för min del. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress