19 april 2019

19 april

Egna Bilder Vardag

Gokväll! 
Hoppas ni har haft en bra dag i solen! ☀️ 
Idag började vi med en skön sovmorgon, var helt slut och vi kom dessutom i säng sent eftersom att vi var hos exgrannarna igår kväll och kom hem vid halv två på natten. Sen idag åkte vi till Ikea, vi skulle handla en hylla men det blev ett vardagsrumsbord också, och lite småsaker som det brukar bli. Vi var också en sväng på Erikslund och kollade runt och M handlade nya skor. Sen var vi till Åhléns outlet också, köpte lite småsaker där. Efter det åkte vi hem och började bygga hyllan.. Gick sådär men vi tog en paus och gick till mormor för att äta påskmiddag med släkten. När vi kom hem igen så fortsatte arbetet med hyllan och vi blev klara för typ en timme sen, jag tappade tålamodet totalt.. 
Imorgon ska vi till mamma och äta påskmiddag och sen till farmor och farfar också. Ska även försöka få ihop vardagsrumsbordet imorgon förmiddag också, får se hur det går.. 
Är så himla trött nu, tror vädret och pollen gör sitt också, så snart är det läggdags. 
 
God natt ⭐️
 
Det var tyvärr svårt att få bra bilder i mörkret och endast blixten från kameran. Och hyllan ska garanterat inredas bättre, men det är ju en bra start. 
 
Sarah

Det är roligt att kolla på IKEA :) Kul att shoppa nytt till hemmet med :)

Svar: Jaa verkligen! Sen kommer man ju oftast hem med mer än väntat 🙈
Mathilda Lövgren

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress