6 augusti 2019

Shopping

Egna Bilder Inspo Vardag

Hej på er!

Idag är det tisdag, och jag är ledig. Jag tänkte att jag ställer inga klockor och sover ut idag, men jag vaknade klockan åtta, rätt pigg och kunde inte somna om. Så det var bara att gå upp. Jag brukar aldrig ha en sån sovrutin och vakna av mig själv så tidigt utan att somna om.. 
Men jag har hunnit mycket idag, har städat lite, rensat lite kläder, har en hög som jag ska skicka iväg till Sellpy. Sen har jag renbäddat och fixat mig också sen hämtade mamma mig vid lunch och vi åkte till Tuna Park. Jag köpte bara saker från rean, det var två par jeans och post it lappar till skolan. Båda jeansen var ljusa och med slitningar, blev så glad att ha hittat dessa på rean också. 🤩
Moster var också med på Tuna park och vi käkade lunch allihopa och strosade runt. Vi köpte även present till pappa som fyllde år för typ över en månad sen, haha.

Dom ena jeansen var från H&M och dom andra från gina, tog inte kort på dom sistnämnda men det var från deras "curve" kollektion. Och dom från H&M var boyfriend modeller. 

Iallafall just nu så kollar jag bara på tv och tar det lugnt. Snart kommer M hem och då ska vi börja med maten. Sen är min lediga dag slut typ, haha. Ska jobba imorgon men sen är jag ledig i två hela dagar, det ska bli såå skönt!

Hoppas ni har en bra tisdag! 🤩

Fick en fin hortensia utav mamma också, det var kanske dags att ha någon blomma på balkongen den här sommaren, haha..

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress