27 december 2019

2010-2020 del 1

Egna Bilder

Okej, nu är vi snart inne på ett nytt årtionde, 2020. Det här inlägget är tidsinställt och jag skriver det 12/18. Jag tänkte bara go with the flow och köra igenom några highlights och vad som har hänt under förra årtiondet. 2010 var jag 15 år, gick i 8-9 på högstadiet och bara levde dag för dag ungefär. 
Jag delar in detta i två delar då det kommer bli för långt och för mycket att läsa.
Nu kör vi igång!
 
2010 - 15 år, det här året handlade mest bara om vad många tonårstjejer tycker är viktigt, utseende, killar och ha kul med kompisar. Det är riktigt roliga minnen. Som man märker på bilderna så förändrades mitt hår betydligt under året, haha. Och ja, jag var i min fjortisperiod som jag var påväg ut ifrån, tack och lov! Är lite osäker på om precis alla är ifrån 2010. 
 
Ja jag har väl oftast alltid haft min egen stil, vet inte vad jag ska säga om denna, lite oklart?
Detta var på nyår, var hos min kompis och jag hatar frisyren. Men ja, har inte så mycket kommentarer om denna bild, haha.
Som jag skrev innan, detta var fjortistiden, men jag såg lite gullig ut haha.
Jag och min bästis gillade att ta bilder på varandra, typ likande dessa, det var superkul! Typ fixa iordning sig och fota snygga bilder, även fast alla inte vart riktigt bra. 😂 Men "på den tiden" OMG, fanns inte smartphones eller instagram, haha. Då var det digitalkameror, systemkameror och bilddagboken som var grejen. 
Tjuvrökning var också en grej, så himla ocool. Jag minns denna kväll litegrann, sov hos min bästis och tjuvrökte på studsmattan någon gång under natten. Men vi hade det roligt iallafall, varma sommarkvällar och vara vaken till sent. Det var så mysigt. 😍
Här hade vi börjat i nian. Är väl inte så mycket att säga om det, mitt hår ser ut som skit, haha. Pratar säkert i telefon med mitt ex. Jag tror vi gjorde slut 2011 eller något sånt. Men mobilen, alltså kan vi prata om den? Jag äälskade denna mobil, tyckte den var skitcool för att den hade touchfunktion, haha.
Här var i åttan, tror jag iallafall. Vi var på klassresa till min lärares sommarställe. Det var väldigt kul faktiskt och vi sov i tält. Tror dock inte att vi gjorde det hela natten för det var för kallt, haha. 
Och här, ja. Syns löshåret eller? hahaha. Här var vi på Tuna park och shoppade? Gissar jag på. Kan vara så att vi kollade på en dansuppvisning som en kompis hade också om jag inte minns fel. 
2011 - Det här året var jag 16, gick i nian och på hösten började jag på gymnasiet. Ja, det var väl lite som året innan, gick i skolan, åkte på kryssning, blev tillsammans med mitt andra ex och så hade jag ett himla roligt sommarlov! Jag upptäckte brun utan sol också, som kanske syns.. 😂😂
 
Här var jag på kryssning med min bästis och pappa, farmor och farfar, vi hade dock en egen hytt och vi hade superkul under hela resan!
Jag tror alla dessa bilder är från sommarlovet, här är en till när jag hängde med två kompisar. 
Haha! Guud.. Här hade jag precis blivit tillsammans med mitt ex och var hemma hos honom.
Här var på våren i nian, vi hade praktik på pappas jobb, och jag hade dränkt mig i brun utan sol, hahahaha.
2012 - Första året på gymnasiet och början av andra året. Jag var då 17 år, glömde skriva att jag började övningsköra året innan också. Man märker på bilderna här att man började mogna betydligt och bli mer vuxnare. Det är ganska coolt att se förändringen. 
 
Här hade vi en "hemmafest" hos mig med mitt ex, min bästis och hennes ex. Det var en väldigt rolig kväll, haha.
Här hade också iphonen kommit in i bild. Jag har också bloggat under dessa år. Men denna blogg är faktiskt från 2012. Har en gammal också som är låst. Men hur coolt är det inte att jag bloggat här sedan 2012? Det är ju en så lång tid. 
Här skulle vi på fest, jag var just då hemma hos mitt ex. Mobilskalet är ju rätt schysst, haha.
Här var i skolan, inte roligare än så, haha.
Här hade jag haft praktik på Ur&penn, gick då andra året på gymnasiet och hade precis blivit av med min tandställning, haha.
Här var innan nyårsfirande. Minns att jag och mitt ex var på hemmafest men jag mådde inge bra så vi gick hem tidigt och kollade på tolvslaget hos honom istället.
Fun fact, har fortfarande en sån mössa som på bilden, dock inte precis samma men den ser likadan ut. 😂
2013 - Det här året är väldigt speciellt. Tror det var det bästa året. Jag fyllde 18, jag tog körkort, opererade mitt knä, min bästis fick barn, jag gjorde slut med mitt ex, träffade M och vi började umgås. Vi började ses som kk's, typ. Inga förpliktelser mot varandra eller krav. Men tillslut växte ju kärleken fram. Men alltså wow, det året var helt magiskt.
 
Här hade jag precis fått körkort. Man ser det kanske inte men jag var såå himla glad! Klarade det i Västerås och så var jag där med min mammas kusin. Och så fick jag köra hennes porche en liten bit hem, det var såå läskigt, haha!
Haha här så har vi en bild från camen i datorn. Jag var sjukskriven under större delen av våren och till sommarlovet, eftersom att jag gjorde en stor knäoperation. Så ibland hade jag det vääldigt tråkigt, haha. Men det var under denna period som jag upptäckte Pewdiepie, som jag blev besatt av. 
Så här låg benet i några veckor, det var väldigt drygt och i början hade jag väldigt ont också.
Okej, denna bild är så äcklig, haha. Dagen innan var jag ute med mina tjejkompisar från gymnasiet och jag gick hem med M som också var ute, haha. Så typ vid 6-7 tiden på morgonen så väntade jag i en busskur på att mamma skulle hämta mig, hahaha. Men det var från den kvällen som jag träffade M för första gången. 😍
Lite selfies.. Denna var på våren innan när jag var tillsammans med mitt ex. 
På den här bilden ser det inte ut som mig, känner inte igen mig själv. 
Sorry för att bilden är upp och ner, kan inte ändra det.. Men under hösten på gymnasiet, vi gick sista året då, så praktiserade jag på Åhléns och fick även mitt första jobb! Jobbade några dagar extra vid jul och jag var väldigt stolt, haha.
Fattar inte varför bilderna gör såhär.. Nåja ni får väl vända skärmen om ni vill, haha. Men här var det nyår minns jag, och jag åkte ner på stan om jag inte minns fel för att träffa kompisar.
 
2014 - Detta var också ett speciellt år, jag fyllde 19, ingen särskild ålder. Men jag tog studenten! Och under den sommaren så väcktes min och M's känslor för varandra. Och vi blev tillsammans i september det året. Det var också det året som jag fick utomkvedshavandeskap (en annan variant av missfall), det var en jobbig upplevelse men det gick bra tillslut. Men jag hade en sjukt kul sommar med vänner också och nyfunna vänner. Jag fick även mina första jobb, först på åhléns under sommaren och sen inom kundtjänst/telefoni/whatever det sög hur som helst så jag slutade rätt snabbt.
 
Här var på våren innan studenten. Minns hur kul den tiden var med fester inför studenten och helger då man umgicks med vänner och hittade på saker, så kul!
Förberedelse inför studenten, var så himla glad att snart få sluta skolan och börja tjäna egna pengar.
Minns detta, jag och min bästis cyklade runt typ överallt i stan, helt galet. Men bra träning var det iallafall. 😝
Opererade knät för andra gången också, ungefär ett år efter första operationen, denna var dock inte så farlig. Fick åka hem samma dag och hade inte lika ont osv.
Vi avslutar 2014 med denna charmiga bild. Det var som ni ser, på studenten. På kvällen när vi skulle åka in till stan och fira. Jag och min bästis åkte dock hem typ vid 2-tiden, helt lagom tycker jag. 😆
 
2015 - Det känns mest som ett mellanår.. Det hände inte så mycket, eller jo. M flyttade hemifrån och jag flyttade delvis med, till hans lilla 1,5:a där jag vantrivdes väldigt mycket. Jag provade även på jobbet som vårdbiträde men det var inget för mig. Och det var ett väldigt ansträngt år, våran relation vart väldigt jobbig. Var väl allt nytt som hände och att man precis börjat bo ihop med sin partner som man absolut inte var van med. Det var jobbigt i perioder men vi tog oss igenom det också.
 
Jag tog väldigt många söta selfies, haha. 
Har inte så mycket att skriva om dessa bilder, det är bara selfies i olika sammanhang. Det året var ändå inte särskilt kul. Men jag fyllde 20 år iallafall! Och här nedan är bilder från nyåret då, jag och M fick våran lägenhet som vi bor i just nu i december har jag för mig och vi hade lagat nyårsmiddag och så gick vi ner till stan för att fira in det nya året med vänner.
 
 
Nu sätter jag stop för denna del, som jag skrev innan så blir det en del två och den kommer dagen efter nyår, alltså den första januari. Men jag hoppas att ni tyckte detta var kul. Jag själv har gått igenom glädje, kärlek, ångest, gråt, skratt genom alla dessa bilder. Det är de bästa med bilder, att det väcker så många minnen som man knappt visste att man hade. 
Men håll er uppdaterade för en del 2! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress