18 december 2019

En ledig dag

Egna Bilder Vardag

Godkväll på er!
Idag är det onsdag och det är snart läggdags. Har varit helt ledig idag och det är så skönt, känns som att jag aldrig är det haha. Jag ska till skolan imorgon och det är sista skoldagen för i år, ska bli skönt med ett litet avbrott. Sen jobbar jag extra imorgon och på fredag, är lika bra att få in lite extra pengar tänkte jag. 
Sen jobbar jag också lördag och söndag och sen ska jag vara lite julledig till fredagen därpå. Ska bli skönt att bara vara hemma med familjen och M, som också är hemma ett litet tag. 
Jag har förresten jobbat med tidsinställda inlägg med åren 2010-2019, så runt jul och nyår kommer det lite roliga inlägg med gaaamla bilder på mig och så har jag skrivit lite om dom åren, det var känslosamt att gå igenom för det är så mycket som har hänt i livet. 
Och jag ska vara ärlig, det här året har varit tufft. Det har varit mycket motgångar och dalar, men jag tror att det kommer något gott ur det också och jag tror att nästa år blir mycket bättre. Jag läser ju mycket horoskop och enligt det så kommer det vända, baserat på hur stjärnorna flyttar sig och ja allt annat med husen osv, om man är involverad i sånt så förstår man nog. 
Så jag har förhoppningar på att nästa år kommer ge mig inre ro, hehe.

Nu kör vi dom sista veckorna av detta år och laddar för ett nytt år! 💫 
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress