Idag har vi välkomnar december, känns jättekonstigt att vara där just nu, vi är inne på julmånaden kan man säga. Hur som helst så har det inte blivit mycket till bloggande över huvud taget den här veckan, jag har jobbat, pluggat och så min nya hobby, kolla på tictoc-videos, kan sitta i flera timmar med det haha.. 
Jobbade bland annat i fredags på black friday, och ja det var mycket folk och shopping kan man säga. Och samma i lördags också, men jag tog mig igenom det så det är jag stolt och glad över. 😅

Har skjutit undan mycket skolarbete på sistone, är nog för att jag mentalt förberett mig inför jobbhelgen och varit stressad inför det och därför har skolan kommit i typ sista hand dessvärre.
Jag hoppas att jag rycker upp mig nästa vecka, då jobbar jag bara på söndagen och kan förhoppningsvis fokusera mer på skolan. 
"Mjukstartar" imorgon med att börja vid ett, vilket är skönt för jag älskar sovmorgon. 
Idag har vi också firat M som fyllde år i veckan, så familjen var här och fikade under dagen, efter det åkte vi med min familj och köpte mat och sen umgicks vi hos mamma. 
Så vi har varit hemma nu ett tag och M har gått och lagt sig och jag ska ta det lugnt en stund innan sovdags.
Hoppas ni har haft en jättebra vecka!

Granen fick också komma upp, kände att det var dags. Öppnade också min adventskalender idag, det var ett doftljus, den luktade supergott, påminde lite om killparfym haha. 
(null)

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress