Hej på er!
Idag är det torsdag och dagen börjar gå mot sitt slut. Jag har precis lagt mig i soffan, slutade 20 idag så jag har handlat hem mat, käkat mat och nu ligger jag i soffan somsagt. Det gick bra på jobbet idag, tycker att mina timmar var helt lagom, haha. Sen var jag i skolan en sväng imorse också.
Annars så händer det inte mycket, fick veta att det ska komma folk och kolla på våran lägenhet nästa vecka, är så van att bara vara den som tittar och inte den som har visning, haha. Kan knappt själv förstå fortfarande att vi faktiskt ska flytta. Det känns så konstigt, men jag försöker vänja mig med tanken varje dag men det känns som att det är långt bort.

Imorgon jobbar också M sin sista dag, känns jättekonstigt och jag blir typ ledsen för hans skull. Men han är nog inte lika sorgsen som jag, iallafall visar han inte det haha. 
Jag jobbar också imorgon, slutar 20 igen, och på lördag också, så det blir sena dagar för mig, men ett plus är att jag får sovmorgon och på söndag slutar jag 16. Sen tar jag jul i några dagar. 
Kommer ju vara kul när lönen kommer i januari iallafall. 🙃 
Hoppas ni har haft en superbra dag!

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress