Fredag idag, så skönt!
 
 
Jag började min dag med att vakna av att alarmet ringde vid nio, det var så segt och jag var nära på att somna om flera gånger, haha. Jag kände dock ingen stress så jag låg och drog mig i sängen i nästan en timme. 😂
Men skönt att inte stressa. Jag fixade mig och så ringde jag frisören också! Vet inte vad för mod jag fick men det var nog viljan att inte vilja se ut som ett skatbo i håret längre. Utväxten är hemsk och frisyren är jobbig, det är svårt att få till frisyrer.  
Nåja, jag ska till frissan nästa vecka, har en del annat också nästa vecka så det blir fullt upp. 
Såg att min handledare jobbade hemma idag så jag träffade aldrig henne, tänkte ta det nästa vecka. Men jag behövde ändå handla så jag köpte mina molly-jeans på gina och sen spontanköpte jag en militärjacka på lindex. Alltså jag stod och velade men det var ändå halva priset så jag slog till, och jag ångrar mig inte alls! Har letat efter något liknande och den här satt så bra! Kommer vara så snyggt i vår. 
Sen var jag och handlade på citygross också, tänkte baka till på söndag då svärmor och M's syster skulle komma hit och fika. Ska bli spännande och se vad det kan bli, kakan jag tänkte göra är med björnbär så jag vet inte ens själv hur det kommer smaka. Vi får se helt enkelt, spännande att testa något nytt. 
Sen köpte jag lite annat typ cola och godis till fredagsmyset, dom hade billig lösvikt så jag köpte rätt mycket, lite för mycket.. 😆
 
Hoppas ni har haft en bra fredag och får en bra helg!
 
En input, alltså utväxten?? Hjälp, haha...
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress