Hej på er!

Nu har jag precis kommit hem och lagt mig i soffan, har så ont i fötterna och benen.. Men det är ju såklart för att jag inte alls är van med att stå och gå en längre tid, men så är det alltid när man börjar med sånt jobb efter ett långt tag. Det kommer nog sitta i ett tag, haha. Jag vaknade vid halv sju imorse av mig själv, det är ju rätt ovanligt för att vara jag, men det var lika bra att gå upp då.

Sen fixade jag mig och käkade frukost och åkte iväg. Började halv tio idag, det var mycket om mycket om man säger så, haha. Det var mycket att ta in och så har jag stått i kassan också, jag tyckte att det gick väldigt bra för att vara första dagen på "golvet", det är ju såklart mycket att kunna men jag är nöjd med dagens insats, visste inte i början av dagen hur mycket jag skulle göra eller vad jag skulle göra. 

Men jag har fått göra som sagt mycket och lärt känna kollegorna också, det verkar så bra så jag ser fram emot sommaren nu! 

Resterande dag så ska jag ta det lugnt och sen ska vi handla och så senare när M kommer hem. Nu ska jag vila fötterna, haha. Och imorgon jobbar jag igen.

Hoppas ni har en toppenstart på veckan! 

(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress