Hej hörrni! 
Klockan är just nu strax efter tolv och jag är vaken i vanlig ordning, haha. Det är alltså natt vi pratar om. Men imorgon är jag "ledig", ska bara ta och göra klart våran skoluppgift och skicka in den. 
Idag så har jag varit i skolan, tog en längre promenad hem för att hämta paket och sen gick jag hem och tog det lugnt. Sedan dess har jag bara slappat, kollat på film, ätit middag och så tog jag en extra lång dusch, så härligt! Brukar ta in lilla bärbara högtalaren och lyssna på någon skön musik samtidigt som jag duschar, kan verkligen rekommendra. 👌🏼 

Jag kom även på att jag glömde berätta att vi inte fick lägenheten. 👎🏼 Men nu kom det upp en ny i samma hus så vi får se hur det går, jag tror att allt har en mening så om vi inte får den så fanns det en orsak till det också. Detsamma med lägenheten som vi nyss kollade på också.
Men men, det är ingen idé att hänga läpp, vi letar vidare. 😃 
Hoppas ni har haft en jättebra dag! 

Här var det som låg i paketet som jag handlade, lite smått och gott från Ideal of Sweden, använder nästan bara deras produkter till mobilen och så köpte jag detta på rean. Passade på att köpa skärmskydd också för man vet ju aldrig när olyckan är framme, haha. 

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress