Hej hörrni!

Fredagkväll och jag sitter hemma hos mamma och tar det lugnt. Har dom senaste dagarna inte gjort så mycket annat än att plugga inför tentan som var igår, skönt att det är över men tror inte det gick så bra. Har inga förhoppningar över huvud taget om man säger så, haha. Börjar den nya kursen på måndag så det ska bli spännande.
Idag fick vi även erbjudande om lägenhet igen, vi ska på visning på söndag och sen får vi se hur det går. Har rätt höga förhoppningar men inte så höga förhoppningar att få den, vi får som vanligt ta det som det kommer, är det menat så är det helt enkelt.

Det är en trea på 116 kvm i en gammal folkskola i Torshälla, högt i tak och lite gammaldags, jag har bott i det området när jag var mindre och trivdes bra där. Så det ska bli spännande att se hur den lägenheten är. Som ni kanske läst innan så är jag så sugen på att flytta från våran lägenhet, är rätt så trött på den nu, haha.

Iallafall så är det ju helg för dom flesta men jag ska jobba imorgon, jobbar till stängning också. Men nu har jag ju varit ledig så länge så det ska bli kul att komma tillbaka. 😊 Och så på söndag är det ju fars dag också, vi ska till farmor och farfar och fira pappa och farfar där. Men innan dess så ska vi på lägenhetsvisningen. Hoppas att ni har haft en bra vecka och trevlig helg!

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress