Hej på er!

Söndag idag och jag har kommit hem från jobbet för en stund sen, slutade 15 idag så det var skönt att komma hem skapligt tidigt.

Jobbade även igår också men då slutade jag 17 så det vart lite senare, men fick en sovmorgon då iallafall. 😄 
Det händer inte så mycket idag, jag tänkte lägga mig och vila en stund för jag är så jäkla trött, sen ska vi fixa mat. Tror det blir någon typ av utemat som vanligt, alltså vi har blivit så slöa och bekväma med att "aja vi äter ute idag". Vill helst komma till rutiner igen men har ingen inspiration, just nu är jag så trött på vårat kök att jag bara inte orkar bry mig, haha.
Tanken är ju att vi ska få ett nytt kök efter årsskiftet men vi hinner väl flytta vid det laget, haha..
Sen hade vi tänkt att hälsa på mamma senare, var länge sen vi var där så det kan vara mysigt att vara där en stund.

Imorgon är det skola och sen är det jobb, men tisdag till torsdag är jag leeedig, förvisso har vi en föreläsning men vi får se hur det blir, jag ska dessutom på synundersökning nästa vecka och det ska bli spännande och se hur pass sämre jag ser sen sist, har märkt att det är lite kämpigt med att se långt och läsa på nära håll haha, sen blir jag ofta trött i ögonen när jag läst för mycket. Men vi får helt enkelt se nästa vecka.

Nu ska jag lägga mig en stund och kolla på serie och läsa nästa veckas horoskop, det är min standard rutin på söndagar. 😅 
Hoppas att ni har haft en bra helg! 💫
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress