Hej och god morgon! 

Klockan är just nu 20 över sju på morgonen och jag ska göra mig iordning för att åka till jobbet vid nio. Är inte jättefarligt trött och det är väldigt skönt, igår jobbade jag 13 timmar och jag har typ fruktat den dagen länge, haha.
Men tiden gick snabbare än vad jag trodde så det var superskönt. Och nu är det gjort också så då behöver jag inte tänka på det. Jag gjorde även klart skolarbete igår som vi ska ha seminarium på fredag så det är skönt att ha det klart så behöver jag inte tänka på det heller.
Så idag är det jobb hela dagen, slutar vid fem idag och så jobbar jag tre timmar imorgon, det är helt lagom. Ska försöka hinna hämta ut mina glasögon idag eller imorgon också.
Inatt vaknade jag också med en såndär "muskelkramp" i vaden, fy fasiken vad ont det gör, hela foten hamnar i något stenhårt läge och foten också så får man försöka räta ut den vilket är svårt och gör ont. 😩 Och idag ömmar det fortfarande så ska dricka mycket vatten idag för det är så himla läskigt och obehagligt när det händer under natten. ☹️ 

Hur som helst så är det sen bara skola på fredag och sen är jag ledig i fem hela dagar! Ska förvisso plugga för tentan nästa vecka men att vara ledig dom dagarna är ju guldvärt! Ska vila upp mig ordentligt. 
Hoppas ni har en bra vecka än sålänge! 💫
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress