6 oktober 2019

Ledig helg

Egna Bilder Vardag

Hej hörrni! 
Nu är helgen slut, om ett par timmar iallafall. Det är söndag idag och jag har inte gjort någonting, det har varit så skönt! Har knappt varit ledig speciellt under dessa veckor så det har varit välbehövligt. I fredags gjorde jag tentan och det gick väl okej, jag skrev på allt men det var några saker som jag var väldigt osäker på. Men vi får se hur det går, hoppas iallafall att jag blir godkänd. 😊 Efter det så åkte jag till jobbet och jobbade i några timmar, sen tog jag helg!
Vi har mest varit hos mamma och igår gjorde vi egna kycklingburgare tillsammans med en hemmagjord currysås, så gott! Sen så hyrde vi även den nya aladinfilmen som var väldigt bra. 
Och idag har jag bara varit hemma hela dagen och tagit det lugnt somsagt, behövde verkligen ladda batterierna för imorgon är det ju en ny vecka och en ny kurs i skolan startar, spännande! 

Jobbar dock inte lika mycket nu i veckan och har några fler lediga dagar samt på onsdag ska jag på lägenhetsvisning på morgonen, mamma får följa med dit eftersom att hon var ledig och bor i närheten och M kunde inte följa med eftersom han jobbar. Så det ska bli spännande, har dock inte jättemycket förhoppningar och dessutom är inflytten om bara två veckor ca, så vet inte hur vi skulle hinna med allt haha. Men vi får som sagt ta det som det kommer. 🙂

Hoppas ni har haft en jättebra helg!
Äälskar kjolen som jag köpte på jobbet och har fått så mycket komplimanger om den!  Kommer deffenetivt vara en stor favorit under hösten och vintern! 🍂❄️
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress