Hej på er!

Onsdag idag och jag är i full gång med att plugga, vi har en grej som ska skickas in imorgon och pratas om på fredag. Därför har jag varit ifrån bloggen, jag har satt upp en mental spärr för mig själv och inte börjat läsa förrän nu. Jag hade dessutom inte någon av texterna förrän i förrgår eftersom att jag hade missat det, jag kan ju säga att jag varit så jäävla trött på mig själv den senaste veckan. Så trött att jag tänkt att jag bara skiter i det här och hoppar av, så har tankarna gått.
Men som tur är så har jag så himla snälla klasskompisar och fick hjälp att få texterna som behövdes, alltså det var guldvärt! Så nu sitter jag med detta arbete och ska bli klar idag. Jag har snart redan skrivit så mycket som vi skulle så jag måste korta ner texten lite, huvudsaken är att jag förstår innehållet.
Jag vet inte men jag har alltid gjort så under min skoltid att jag gör allt sista minuten, jag har nog aldrig missat en inlämning men jag har alltid gjort allt typ dagen innan, jag tror jag jobbar bäst under press, är "tyvärr" så jag funkar.
Hur som helst så har jag inget särskilt imorgon och på fredag är det seminarium och så jobbar jag lördag och söndag.
Var ju även på synundersökning igår och det gick bra, jag var lite sämre på det ögat som jag har brytningsfel på men på det andra ögat var det bra! Så jag beställde ett par nya glasögon som kommer om ca två veckor, det var ett par liknande som ni ser på bilden.

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress