Hej på er! Tisdag idag och veckan är väl igång, typ. Igår var jag hemma från skolan för jag var helt slut.. Hade jobbat hela helgen och det var en väldigt hektisk helg så jag var bara hemma och tog igen mig igår. Idag var det varken skola eller jobb, så jäkla skönt. Har försökt att plugga men alltså motivationen är så dålig. Jag vet inte riktigt vad det är.. Kanske är inre stress inför tentan på fredag. Vet inte riktigt. Men sånna dagar har man också. Sen blev det en spontantripp till Stockholm då vi var inbjudna till en VIP-kväll i mammas kusins nya Ica butik. Detnvar riktigt roligt att gå på och det var skönt att byta miljö en stund, men det fick mig att vilja ha semester helst nu på en gång, haha.. 
vi bor ju ganska "nära" Stockholm, bara någon timme ifrån med tåg så det var kul att komma iväg, det är synd att man inte är där oftare när man ändå har så pass nära. Jag var dock sugen på att åka till Arlanda och flyga härifrån. 🤣🤣🤣 Det får dock bli en annan gång. 
Imorgon är det först skola och sen är det jobb, jag är så trött just nu, skulle behöva ton av energi.. Som sagt, jag behöver semester, haha. 
Tänkte gå och lägga mig strax, jag tänkte att jag kunde vara vaken lite längre idag eftersom att jag börjar sent imorgon, men jag är så himla trött så jag kommer somna i soffan, haha. 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress