Hej och go kväll! 

Tisdag idag vilket har inneburit skola för min del. Var där från halv tio till tolv, helt lagom tid haha. Men det gick bra och det känns som att man kommer mer och mer in i det. 
Imorgon är det också skola samma tid som idag så jag ska strax gå och lägga mig. 
Jag och M firar också hela fem år tillsammans!  Åren bara går men vi håller fortfarande ihop och det känns som att det är menat att vara vi fast vi ibland inte orkar med varandra, haha. Men så är det i förhållanden, upp och nedgångar helt enkelt. Men för det allra mesta så är det bra som tur är. 😆 Jag fick tolv stycken stora röda rosor som stod hemma när jag kom hem från skolan, så gulligt! ❤️ 
Och under dagen kom mamma och hälsade på så vi bestämde att hon fick följa med oss ut och äta och vi åt på Ming, som är en asiatisk restaurang här i Eskilstuna. 
Efter det så åkte vi till Torshälla och hälsade på hos pappa, har inte träffat honom på evigheter så vi var där en liten stund och kollade på tv och umgicks. 

Så det var denna tisdag, imorgon är det bara skola och sen tänkte jag plugga ikapp lite för på torsdag är det jobb igen men jag är heelt ledig på fredag, så skönt. 

Hoppas ni har haft en bra dag! 
(null)

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress