11 september 2019

Allt händer

Egna Bilder Vardag

Hej på er! 
Idag är det onsdag, klockan är just nu runt kvart i åtta på kvällen och vi har precis kommit hem. Det har varit en upp och ner dag kan man väl säga, högt och lågt hela dagen. Imorse gick jag till skolan och var där till tolv cirka, sen gick jag hem. Älskar typ promenaderna för det betyder att jag kan lyssna på ljudbok, haha. Älskar den tiden på dagen att man försvinner till en annan plats i ljudboken. 😍
När jag kommit hem så gjorde jag inget särskilt, pluggade lite och spelade lite sims. Sen kom M hem och sen åkte vi iväg för att handla nödvändigheter på Ö&B och till Coop för att handla middag, haha ingen av oss orkade knappt tänka på mat.

Men nu håller vi på med maten och det blir kanske en lite senare kväll för mig eftersom jag har sovmorgon imorgon. Jag börjar skolan vid ett och efter skolan ska jag till jobbet och slutar vid stängning så det blir en ganska lång dag imorgon. Men jag är ledig på fredag, då tänkte vi eventuellt åka till Västerås för lite shopping. Och på lördag och söndag så jobbar jag igen. 

Det börjar också kännas bättre och bättre i skolan, det känns som att man börjar komma in i allt och har fått en bättre inblick i det hela, så det är superskönt!

Hoppas ni har haft en bra dag! 

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress