25 september 2019

Härlig dag

Egna Bilder Vardag

Hej på er! 
Vardag och mitt i veckan.. Jag har endast haft skola idag vilket har varit ganska skönt då jag hunnit plugga lite extra, vi har även haft obligatorisk redovisning muntligt idag som gick bra. Känns som att min uppgift blev lite slit och släng och jag har pillat på den in i det sista, men slutresultatet vart bra! Fick bra respons också. Annars efter skolan så gick jag bara hem och tog det lugnt tills M kom hem och sen har vi bara varit och handlat och håller nu på med maten.

Kan också säga att den dåliga nyheten som jag skrev om förut var att M blir av med sitt jobb vid årskiftet.. Det är så tråkigt och jag har varit ledsen för hans skull. Och det är inte bara han som får gå utan nästan alla hans kollegor. Så jättetråkigt är det men vi kommer ta oss ur det också, jag har ju tur som har mitt jobb iallafall. 
Imorgon är det jobb och skola för min del och sen jobbar jag i helgen men nästa vecka är det inte lika mycket jobb så mer fokus på skola och nästa vecka har vi tenta också så det är ju bra att plugga på det nästa vecka. 🙊

Fick hem paket från Sellpy idag också, köpte bland massa andra saker dessa byxor som man ser lite av på bilden, asså snyggaste och skönaste mjukisarna! Dom är dock bara lite långa för mig så kommer väl kanske bara ha dom hemma, hehe. 

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress