19 september 2019

Höstlista 🍂

Frågor Vardag

1. Beskriv din höst med tre ord - Plugga, jobba och umgås med familjen 👫
2. Hur mycket gillar/ogillar du om hösten till skillnad från de övriga årsiterna? - Jag tycker om hösten väldigt mycket, det är tråkigt dock att det blir väldigt mörkt ute. Men hösten är mysig och jag älskar att man får börja ha höstoutfits och även att man kan mysa hemma till film eller serier. 
3. Vad var bäst med sommaren? - Bad, sol och att man kan hänga ute utan att frysa, haha. 🥶 Men det allra bästa var nog att umgås med familjen. ❤️  
4. Spendera hela hösten inomhus eller utomhus? - Inomhus helst då det kan regna och blåsa ofta under hösten.
5. Vad kommer du dricka och äta i höst? - Har nog inget särskilt som jag äter eller dricker, kan kanske vara lite höstgrytor som är lite mustigare med rotfrukter. 🤤
6. Vad är bäst/sämst med hösten? - Det bästa måste vara det jag skrev innan, typ kläderna och att det är så mysigt. Det som är sämst är väl att det blir så mörkt somsagt. 
7. Hur höstmyser du? - I soffan med en massa gott och bra sällskap. 😍
8. Hur ser den optimala höstoutfiten ut? - Typ jeans, boots, stickad tröja, någon snygg jacka och mössa, vantar och halsduk.
9. Den bästa musiken för regniga dagar? -Vet inte faktiskt.
10. Hur förbereder du dig inför vintern? - Gör inget särskilt, typ tar in dynorna från balkongen, tar fram varmare kläder, osv. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress