Gokväll! 

Nu har jag äntligen kommit hem, det var förseningar med tåget och sånt som kan hända påvägen hem, men vi kom hem ca en timme senare så det var inte så farligt. När vi kom till stan så skjutsade vi hem mamma bara och så åkte vi hem och nu har jag tagit en dusch och varvat ner ett tag och ska snart gå och lägga mig, är riktigt trött och mycket idag och på senaste tiden har tagit energi. 

Jag vet inte om det är något i det "övernaturliga" som gör att det är så pass lite energi, att det är så mycket nergångar och att man känner sig nere ofta. Det känns ofta jobbigt i perioder och jag kan inte säga riktigt varför. Till exempel har vi en stor och tråkig förändring här hemma om några månader, vill inte säga riktigt än men det var ett riktigt tungt och jobbigt besked. Kan berätta mer senare. Och idag fick vi också tråkiga besked gällande en släktings hälsa och mående, inte i min släkt utan på M’s sida.
Jag blir så ledsen för M’s skull, det känns som att jag känner det han känner och vi försöker tillsammans att inte tappa det. Vi hoppas verkligen att allt vänder snart, för just nu är det mesta väldigt jobbigt, man har nästan lust att bara kasta in handduken i vissa stunder. Och jag blir osäker på utbildningen i omgångar, jag vet inte om jag orkar all stress som är just nu. Jag tar dock en dag i taget så får vi se. 

Ville bara skriva av mig lite för jag gillar att gå tillbaka och läsa om tankar jag har haft och när jag läser detta i framtiden hoppas jag att allt är så mycket bättre.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress