17 september 2019

Ledig mitt i veckan

Vardag

Hej hörni! 
Tisdag idag och veckan har typ precis börjat känns det som. Idag har jag varit ledig, det har varit väldigt välbehövligt då jag jobbat hela helgen samt igår också. 

Igår var det skola först och främst på morgonen och slutade vid tolvtiden, då gick jag hem och väntade i några timmar tills jag skulle till jobbet, slutade vid stängning så det vart en lång dag för mig igår. Så det var väldigt skönt att vara ledig idag. Idag tog jag en lång sovmorgon trots att jag somnande i soffan igår kväll och sov på soffan hela natten, haha. Det var inte alls meningen men jag var så trött.. 
Sen har jag åkt till Tuna park under dagen för att titta på ett tangentbord till ipadeen, hittade en tillslut på Mediamarkt. Tycker att den funkar jättebra hittills och jag tänkte ha den framförallt till skolan, blir lite lättare att göra anteckningar osv när man har den. 
Senare idag ska vi till svärmor och äta lite och sen är det kväll för våran del. Jag har både jobb och skola imorgon men skolan börjar vid ett så dagen kommer att rulla på rätt fort tror jag. Skönt att dessutom få lite sovmorgon på det, haha. 

Hoppas ni har haft en bra dag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress