Hej och god morgon! 

Vilken dipp jag hade igår kväll, jag var bara så ledsen och nere och det var skönt att gå och lägga sig sen strax efter jag skrivit mitt senaste blogginlägg. Idag är det iallafall fredag, det är så skönt. Det är min favoritdag i veckan. 😊 
Jag ska jobba vid 16 till stängning så alltså bara några timmar, skönt att mjukstarta lite. Ikväll vet jag inte vad som händer, eventuellt skulle M till sjukhuset och hälsa på sin farfar som är dålig. Men annars blir det nog rätt lugnt för min del. 
Innan jag ska till jobbet tänkte jag ta tag i det tråkiga hemma så som disk och lite städning, det behövs. 
M hämtade ut ett paket åt mig igår också från Lager157, hittade lite smått och gott där och det blev rätt billigt, det var en stickad kofta, en halsduk, en polotröja och en leopardmönstrad t-shirt. Ganska basic alltså. Jag funderade även på att ta upp min traderaförsäljning igen, behöver storrensa i garderoben då jag inte alls använder allt jag har. 

Jag läste även mitt horoskop för dagen som beskrev att jag och mitt stjärntecken annars är väldigt ärliga personer, vilket absolut stämmer. Men att jag idag kan tämja på sanningen eller ljuga, hm spännande. Jag ser alltså vilka fördelar med att dölja vissa saker. Samt att min kväll kommer bli mysig och familjär. ❤️ 
Ja jag tror på detta, haha. Även fast det kanske inte blir till 100 sant så är det en linje att gå ifrån. Hoppas era horoskop säger något bra om er idag! Vilket är ditt stjärntecken?

Jag hoppas ni har en riktigt bra fredag och en toppenstart på helgen! 🥰

Här är tröjan som jag köpte, den var väldigt skön och "luftig". 
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress