Hej!

Torsdag idag, dagarna sedan vi åkte har gått såå snabbt. Hann knappt tänka något innan vi skulle hem igen känns det som. Imorse gick vi upp vid sju och bara snabbfixade oss och gick ner till frukosten. Det var lika god frukost idag men jag var inte lika hungrig dock så det vart inte en stor brakfrukost som igår. Det var dessutom spöregn under morgonen vilket var så tråkigt men när jag hade checkat ut så var det sol istället. 

Efter frukosten så åkte vi upp till rummet och började packa, mamma gick till skolan och jag var kvar på rummet och kollade tv. Jag blev så himla trött dock så jag låg och vilade några timmar. Vid elva checkade jag ut och gick och mötte mamma vid Ica, vi köpte lite tilltugg att ha på tåget och gick sedan till tågstationen. 
Och nu sitter vi på tåget och det är två timmar kvar tills vi är framme på centralen i Stockholm, sen byter vi tåg där till den som går mot Eskilstuna. Ska bli skönt att komma hem även fast det är roligt att vara hemifrån. Längtar redan till nästa resa, som jag inte vet vart det blir än men jag är sugen på att resa runt jul. 
Gårdagens frukost var så god! Jag äter aldrig så mycket frukost hemma annars, haha.
(null) (null)
Ipaden, eller paddan som jag knappt kallat den hat varit till god användning under resan. Skönt att inte behöva släpa med sig dator och ändå ha en stor skärm till hands.
(null)

(null)
Staden var så vacker, alla byggnader var verkligen något som man inte vill missa!
(null)

(null)
Drakar i varenda gathörn, och även flygande 😉
(null)

(null)

(null)

(null)
Morgonens frukost var inte allt för avancerad, haha.
(null)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress