1 januari 2020

2010-2020 del 2

Egna Bilder

Nu kör vi sista delen mellan 2016 och 2019. Har inte mycket att skriva om det utan jag tycker att vi dyker in i det på en gång!
 
2016 - Det här året var en berg och dalbana. Det som sög mest var att jag fick ett missfall och så hade jag och M det jobbigt under sommaren. Men jag fick två jobb, inte samtidigt dock, vi åkte på roadtrip på semestern, hade det bara jäkligt roligt. Vi går igenom det på en gång. Jag var 21 år också.
 
Här skulle vi flytta över min säng från mamma hem till oss, så taggad, haha. Tyckte jag såg cool ut som körde en såndär stor hyrbil också, haha.
Jag testade på yoga, men alltså inredningen.. WHAT? Kommer inte ihåg att det sett ut sådär, så hemskt 😂
Här hade jag fått mitt nya sommarjobb på willys, så himla kul!
Min bror tog studenten också, känns som att det var så himla länge sen.
Efter sommaren, vid augusti så hade vi semester och åkte med våra grannar ner till gekås, alltså det var verkligen en highlight i livet, det var så kul!
Vi både i Gekås-stugorna, jag minns att jag hade missfallet just där och då, och jag hade så fruktansvärt ont, men humöret på topp, haha!
På hemresan checkade vi in på hotell i Norrköping, det var ett superfint hotell och jättemysig stad!
Här är när jag och M firade årsdag och åkte iväg till Sthlm, vi checkade in på hotell och upptäckte staden, det var en riktig härlig årsdag!
Här hade jag fått jobb på trafikverket, trivdes verkligen jättebra där. Vet inte varför men jag känner så mycket glädje genom alla dessa bilder från detta år. 
Här var innan jag och M skulle på halloweenfest, haha det var kul att göra sig iordning inför det. Vart ju riktigt fint... 😂
Vi åkte också med grannarna till sälen, det är riktigt härligt där uppe!
Här var vi på nyårsfest hos en av grannarnas föräldrar, vi hade det riktigt kul det nyåret!
2017 - Nu har jag blivit 22 år, jag känner hur vi närmar oss 2019 nu. 2017 var också ett "mellanår", det hände knappt något då. Jag fick ett till jobb på SRB, trivdes superbra. Sen började jag studera på yrkeshögskolan också. 
 
Jobbade på på trafikverket.
Här var vi på spa på spakällan, så härligt!
Klippte lite av den här bilden men alltså inredningen vi hade förut, hahaha jag smäller av...
Här var vi på våran sverigeresa, det var alldeles fantastiskt. Skulle så gärna göra om det igen!
Efter sommaren där så klipptes håret av och jag hade kortare hår, så ovanligt var det. Men nu är det testat iallafall, haha.
Sen var det jul och nyår.
2018 - Det kan hända så mycket under ett år. 2018 var ett väldigt bra år sammanfattat. Var mycket med vänner, hade min praktik på Tuna park som jag äälskade, fick missfall igen tyvärr.. Blev 23 år, det var ett blandat men mest bra år, sommaren var nog bland det värsta, det var så fruktansvärt varmt.. Jag flög också för första gången i mitt liv, till Prag som mormor hade fått i 70-års present. Och på hösten flög jag och mamma till Kiruna som jag inte hade vart på typ tio år. Så sjukt bra år!
 
Här var vi i Göteborg med mamma och kollade på hockey, det var riktigt kul även fast jag inte är ett stort fan. 
Jag var också i Stockholm för att bli sminkad av min fina vän Amanda, det var så kul att få uppleva det!
Hade min praktik på Tuna park också, älskade att vara där!
Blev somsagt gravid en gång till som också slutade i missfall.. 
Midsommaren var så härlig, vi var med vänner och åt gott och hade kul!
Badade och solade mycket, det var ju så varmt så man var ju tvungen att svalka sig nästan varje dag.
Vi var också till M's pappa och åkte runt och upplevde västkusten, det var riktigt fint!
Hösten gick och på vintern åkte vi till Sälen igen med våra vänner, det är som alltid riktigt fint där! Kom också på att jag sönderblekte mitt hår haha, och så åkte jag och mamma till Kiruna också som jag nämnde innan.
Sen var det jul, och på nyår så var jag och M bara hemma och spelade bingo och åt en massa gott, det var verkligen ett bra nyår, uppskattade det ordentligt!
 2019 - Känns konstigt, just nu är det 2019, men inlägget kommer upp 2020. Så jag ska summera 2019 så bra jag bara kan. På våren tog jag examen, jag hade också praktik igen på Tuna Park, på sommaren fick jag jobb på Lindex, som jag fortfarande är kvar på, under sommaren fick jag veta att jag kommit in på högskolan, som jag fortfarande pluggar på. Jag förlorade kontakten med min bästa vän sen typ över 15 år tillbaka, men kontakten är igång igen, det var en tråkig period när vi blev osams. Men jag gissar att luften måste rensas någon gång och har man umgåtts och pratat konstant i såå många år så kanske en liten paus behövs, vilket jag tror bara har varit bra för oss. Men vi får se hur framtiden ser ut, hoppas på det bättre såklart. 😊 Och så tog jag med M och mamma upp till Kiruna under sommaren också, det var en så rolig resa! Jag och M kollade ju också på SHM i Stockholm, wow vilken upplevelse det var. Sen fick vi också våran nya lägenhet, allt är påskrivet och vi flyttar i mars. 
 
Klippte och färgade håret i början av året, ska kanske ta tag i det snart då jag inte gjort något på hela året, haha. 
Vi var på hockey med min familj, det var kul att göra något tillsammans. 
På alla hjärtans dag var jag och M på spa i Västerås, helt okej var det men servicen var något annat..
Praktiserade på Tuna park, fick uppleva mycket denna period också med gala, möten osv.
Gjorde även modeljobb för Tuna park, det var väldigt roligt att få uppleva något sådant. Fun fact: på bilden går jag precis bredvid mitt nuvarande jobb, haha!
Sommaren gick snabbt, men det var nog på grund av jobb mest.
Sen åkte vi också till Kiruna!
... och kolmården! 
Vi var på höghöjdsbana också, fy fasiken va jobbigt det var, men kul!
Jag åkte med mamma till sundsvall också, är glad att jag åkte för det var en väldigt fin stad och hotellet var superbra!
Jag och M firade 5 år tillsammans 2019! 💓
Köpte glasögon också, är fortfarande så nöjd med dessa. Och älskar pyjamasen på bilden efter, sover med den nästan varje natt, haha.
 
Den sista bilden får avsluta detta inlägg. Okej, nu är vi inne på 2020 och jag hoppas att detta år ska bli helt fantastiskt! Jag tycker att det varit roligt att göra dessa inlägg med flashback på vad som hänt dom senaste tio åren. Hoppas ni också tyckte det var kul! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress