4 januari 2020

Helg

Egna Bilder Vardag

Hej på er!
Lördag idag och det känns som att det är helg hela veckan för oss då M är hemma en vecka till och jag börjar inte skola och jobb förrän på torsdag nästa vecka. Måste dock börja ta upp skolsakerna och börja plugga.. Den här ledigheten från skolan har verkligen varit skön och det tar emot lite att ta tag i dom sakerna. 
Hur som helst i förrgår träffade jag en kompis och hennes son och var iväg och fikade en stund och sen umgicks vi ett tag, det var en mysig dag. Efter det så var vi hos mamma och fixade mat och lite så. 
Igår åkte vi till Ikea med min mamma och bror och var resten av kvällen hos mamma, jag hjälpte henne att få upp saker på väggarna efter tapetsering och satt upp en ny lampa osv. 
När vi kom hem spelade vi tills vi skulle sova och idag vaknade jag runt tolv, men jag var utvilad iallafall, hade nog sovit runt tio timmar. Jag har knappt känt mig utvilad dom senaste veckorna när jag vaknat eller så har jag vaknat och varit stressad eller haft ångest varje dag, det har varit sjukt jobbigt. Men idag var det inte lika farligt och jag mådde väldigt bra när jag gick upp.

Vi har inga planer idag utan just nu spelar vi lite och jag ska väl ta mig en dusch och så. Har börjat ta ner lite saker på väggarna i förberedande syfte. Och rensat litegrann på vissa ställen i hemmet. Längtar faktiskt nu till flytten och har börjat kolla på lite nytt till hemmet, typ gardiner och mattor, och jag vill eventuellt tapetsera eller måla om i nya lägenheten, men vi får se vad hyresvärden säger om det.

Hoppas att ni har en bra helg!

(null)

(null)

(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress